15:30

Referat: Ariana FC - AIF Barrikaden

Nedanstående bygger på andrahandsrapporter eftersom jag inte var närvarande.

Startelva: Johan L – David H, Henke, MattiasA, Stefan – Alex, Jonas, Anton H, Pontus – Simon A o Oskar

Avbytare var Shershah, David och Siseko som samtliga kom in i mitten av andra halvlek som höger yttermittfältare resp. innermittfältare resp. vänster yttermittfältare, samt Ghafur och Martin N som inte spelade alls.

De första 10-15 minuterna hade vi svårt att hänga med men efter att Ariana tagit ledningen i den 15:e min kom vi igen och jämnade ut spelet och lyckades också kvittera i den 28:e min efter ett vackert anfall där David K drev upp bollen innan han slog en crossboll till Alex som nästan nere vid hörnflaggan slog ett fint inlägg som Oskar nickade in vid bortre stolpen. Mot slutet av halvleken verkade Arianaspelarna tröttkörda.

Andra halvlek blev öppnare och spelet gick i vågor. De inledde precis som i första halvlek starkt och skapade många målchanser som de missade, ofta grovt, men borde gjort åtminstone något mål på. Efter våra byten i mitten på halvleken spelade vi upp oss samtidigt som de precis som i slutet av första halvlek började tröttna. Båda lagen skapade mot slutet flera målchanser varav vi nog hade de allra bästa bara några minuter före slutsignalen. Istället blev det Ariana som på en kontring kundeavgöra matchen i den 90:e min.

Totalt sett en riktigt bra insats mot ett lag som inte tappat en enda poäng hittills.